Okončana drama u Opuzenu: Savladan muškarac koji je raznio kuću i ranio policajca

Policija ga je jutros savladala te je uklonjen s krovne terase. On je prevezn u bolnicu u Splitu zbog opekotina koje je z adobio u eksploziji, prenosi Index.hr.

Jučer nešto iza 16:40 sati muškarac je prijetio, a potom i aktivirao plinsku bocu u svojoj kući i tako izazvao eksploziju i požar.

Na mjesto događaja su izašli službenici PP Metković, JVP Metković i Hitne medicinske službe, javio je portal Like Metković koji je nešto iza 23 sata objavio kako su na teren izašli pripadnici specijalne policije koji će pokušati muškarca skinuta sa krova.

Prilikom popodnevne intervencije s ciljem sprječavanja nemilog događaja povrijeđen je jedan policijski službenik iz PP Metković koji je prebačen u Dom zdravlja Metković, a potom oko 19 sati helikopterom HRZ-a u KBC Split.

Neslužbeno se saznaje da je policajca u trenutku intervencije napadač porezao po rukama oštrim predmetom. Još je jedan policajac lakše povrijeđen.

Sve je navodno počelo zbog dječjeg rođendana u susjedstvu jer ga je smetalo glasno dječje veselje. Izbila je svađa, a susjedi su pozvali policiju.

Nakon što je dignuo kuću u zrak, muškarac se popeo na dio krova. Policija je s njim pregovarala do jutra.