Ovog vikenda u muzičkom vremeplovu TK radija Gibonni i Justin Timberlake

I ovog vikenda za vas, poštovani slušatelji, pripremamo dva muzička vremeplova. Ovoga puta bavimo se muzičkim biografijama Zlatana Stipišića Gibonnija i Justina Timberlaka.

U subotu, 6. februara slušamo Gibonnija – hrvatskog kompozitora, tekstopisaca i pop-rok pjevača. Karijeru je započeo u hevi metal bendu Osmi putnik. Bio je član sarajevske grupe Divlje jagode i njemačkog benda V2. Ipak, najveću popularnost je stekao devedesetih godina kada je počeo da objavljuje samostalne albume. Rođen je 13. avgusta 1968. godine u Splitu. U braku je sa Sanjom Stipišić. Ima troje dece, kćerku Tanju i sinove Randa i Lorenca. Živi i radi u rodnom gradu.
Emisija je na rasporedu u 12.30…

U nedjelju, 7. februara u 12.30 slušamo hitove Justina Timberlaka. Radi se o američkom pop i R & B pjevaču, tekstopiscu, producentu, plesaču i naravno glumcu. Kao što smo rekli na početku imao je zanimljiv put prema zvijezdama, a započelo je u poznatom Mickey Mouse dječjem klubu, da bi se nastavilo u boy bendu koji je početkom devedestih lomio srca svih tinejđerica diljem svijeta. U svojoj bogatoj karijeri osvojio je čak šest Grammyja, a vjerujemo kako neće tu stati.

TK radio mreža predajnika: 87.90, 90.00, 90.3, 91,8, 99.8 i 104.4 MHz
TK radio online: http://radio.rtvtk.ba/

Pročitajte...