Predizborni skup Stranke za BiH u Šerićima

Kako  stoji u saopštenju  KO SBIH Tuzlanski kanton u Šerićima je održan veličanstven skup ove stranke, na kome je prisustvovalo oko 1500 ljudi.

Prisutnima su se obratili predsjednik SBiH Amer Jerlagić, kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva, domaćin i nosilac liste za federalni parlament  Asmir Hasić, predsjednik Kantonalnog odbora SBiH mr. Besim Imamović, kandidat za Federalni parlament, prof.dr. Sead Selimović, nosilac liste za Državni patrlament BiH, te  kandidati za Kantonalnu skupštinu Henrijeta Kadić i Emir Pepić. Predstavljeni su i kandidati OS SBiH Živinice za sve nivoe vlasti.

Svi prisutni  na skupu poslali su snažnu poruku iz Šerića da naša djeca moraju gradit svoju, a ne tudje države, te da je dugo čekati još 4 godine za novu priliku.

Dok je Stranka za Bosnu i Hercegovinu bila na vlasti, govorilo se o ukidanju RS, a danas dok drugi vladaju govori se o trećem entitetu te otcjepljenju RS-a.

Iz Šerića je sinoć krenula pobjeda, koja ce biti ozvaničena 08. oktobra, navodi se  u saopštenju za javnost  SBIH KO TK .