RTVTK i TXTV potpisali ugovor o nastavku uspješne saradnje

Kompanija TXtv d.o.o. Tuzla i RTV Tuzlanskog kantona potpisale su novi ugovor o nastavku uspješne saradnje.

TXtv d.o.o. Tuzla je vodeći telekomunikacijski operater na području Tuzlanskog kantona, koji svoje područje djelovanja posljednjih godina proširuje i na druge dijelove BiH.

Svoje djelovanje započeli su pružanjem usluge kablovskog komunikacijskog sistema, koji su naknadno proširili s uslugom interneta i fiksne telefonije. Spoj iskustva, znanja i entuzijazma njihovog vrijednog kolektiva, stvorio je preduslove za podizanje nivoa postojećih usluga, pružanje novih, kao i ekspanziju na tržištu.

Njihov najvažniji resurs su ljudi. Od vlasnika koji su svojim znanjem i elanom stvorili stabilno i jako okruženje, do zaposlenika koji svježim idejama ostvaruju nove korake u još jaču i bolju budućnost. Njihova prošlost i dvadeset godina tradicije je nešto na šta su ponosni, a u istom sastavu čvrsto gledaju naprijed.

Prateći razvoj tehnologije u svijetu prvi u FBiH su uveli optički internet za fizička lica putem GPON tehnologije. Bili su pioniri u mnogim projektima jer su uvijek ostavljali prostor za novi pristup i ideje. Njihovi timovi konstantno rastu i razvijaju se, a za Vas uskoro donose nove opcije i još bogatiju ponudu.

Uvijek nastoje staviti potrebe svojih korisnika na prvo mjesto. Veliki izbor njihovih paketa pristupačan je za svačiji džep, a uz besplatne razgovore prema svim fiksnim mrežama u BiH, do tri TV uređaja bez dodatnih troškova, besplatan Wi-fi modem, HD receiver bez naknade za korištenje, kao i karticu za dekodiranje kanala (uz standard digitalni paket) i dalje su najpovoljniji operater na tržištu.

Pročitajte...