SUPER PAS, film /nedjelja 22.09.2019. 09:00/

Kako ne bi izgubio svog 10-godišnjeg gazdu zbog selidbe njemački ovčar kreće u pustolovinu…

10-godišnji dječak Jimmy živi u Eagle Rocku sa ocem, maćehom i najboljim prijateljem, njemačkim ovčarom Rainyjem. Kada Jimmyjev otac dobije unaprijeđenje cijela se obitelj mora odseliti u New York. problem je što zgrada u kojoj se nalazi njihov novi stan ima vrlo jasno pravilo: kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Odlučan da ne izgubi svoga gazdu bez borbe, Rainy kreće na putovanje Amerikom, do New Yorka. Obiteljska priča o odanosti, pravom prijateljstvu i ljubavi.

Jimmy (J. Pace), njegov tata Dean (M. Pare) i tatina druga žena Laura (C. Campbell) moraju se zbog očevog posla preseliti iz Louisiane u New York. Već i sama promjena za Jimmyja bila bi dovoljno loša, a još mu je mnogo gore zato što kod kuće mora ostaviti svog psa, predivnog vučjaka Rainyja, jer vlasnici stana u New Yorku ne dopuštaju da u stanu žive kućni ljubimci.

Rainy je uistinu poseban pas, sve razumije, hrabar je i požrtvovan, ne podnosi nepravdu i uvijek priskače u pomoć ljudima u nevolji, stoga mu nije prevelik problem uputiti se prema New Yorku. S pločicom oko vrata na kojoj piše njujorška adresa njegove obitelji…

Pročitajte...