TK radio: U Radio ordinaciji ovog vikenda COVID 19 – izmedju straha, panike, teorija zavjere i realne slike…

Sve je jasno i istovremeno, mnogo toga, nije jasno. Stara poslovica kaže: Hiljadu ljudi – hiljadu ćudi”,  i to se u pravom smislu te riječi upravo pokazalo u borbi s korona virusom. Od nagađanja, odakle je virus došao, koliko je opasan, koji su simptomi, kako se prenosi, šta nas štiti od virusa, da li je stvoren ljudskom rukom ili je ipak priroda uzvratila udarac ljudima, koji je nemilice uništavaju.

Mišljenja su podjeljena a virus kao da je ubacio u petu brzinu jer brojevi inficiranih širom svijeta u stalnom su porastu. Ima li i dalje mjesta za raznorazne terije zavjera, straha od vakcina, dilema jesu li maske korisne ili ne, i na posljetku, šta nam je činiti i u kojem pravcu ići, jer, vjerovali ili ne vjerovali u virus, ovoj pošasti mora se stati u kraj i to možemo uraditi samo zajedno.

Sve ovo su pitanja na koja ćemo pokušati date odgovore u narednom izdanju emisije “Radio ordinacija” na talasima TK radija, u nedjelju, 1. novembra 2020. godine u 10.30.

Zamolicu i Vas, poštovani slušatelji TK radija, da ostavite i svoj komentar ispod ove objave, jer ćemo dio komentara emitovati na samom kraju emisije Radio ordinacija.

TK radio mreža predajnika: 87.90, 90.00, 90.3, 91,8, 99.8 i 104.4 MHz
TK radio online: http://radio.rtvtk.ba/

HVALA VAM NA POVJERENJU !!!