Tuzlanski pilsner ponovo nagrađuje: Još veća sreća je uz tuzlansko i vodi vas do novog automobila!

Pivara Tuzla od prvog juna kreće sa novom velikom nagradnom igrom pod sloganom „Još veća sreća je uz tuzlansko“. Nagradna igra će trajati do 1. septembra.

Kao i svake godine, Pivara Tuzla je za učesnike nagradne igre pripremila veliki broj vrijednih nagrada. Za učešće u nagradnoj igri potrebno je poslati kod koji se nalazi ispod zatvarača limenki i čepova staklenih boca, sms porukom na broj 091 212 405 ili preko web forme na www.pivaratuzla.ba. Ovogodišnje nagrade su suncobran, roštilj, mobitel, 200 litara piva, a glavna nagrada je automobil Volkswagen T-ROC.

Zbog situacije prouzrokovane pandemijom Covid-19 iz Pivare Tuzla poručuju, ukoliko imate neiskorištenih kodova iz proljetne  nagradne igre „Sreća je veća uz tuzlansko“ da ih pošaljete sada, u nagradnoj igri koja upravo počinje.

Pivara Tuzla je i u ovim teškim vremenima  pokazala svoju društvenu odgovornost prema zajednici, te je vrijednim donacijama svojih proizvoda pomogla nesmetan i održiv rad  javnih ustanova poput Merhameta, Doma penzionera, Službe civilne zaštite, UKC Tuzla i Doma za djecu bez roditeljskog staranja. Pomoć su pružali i ugroženim kategorijama stanovništva.

Nagradna igra koju Pivara priređuje je, kako kažu u ovoj fabrici, ujedno i poziv sugrađanima da prilikom odabira i kupovine preferiraju domaći proizvod kako bi zajedničkim snagama doprinijeli oporavku bh. privrede i ekonomije.

Pročitajte...