U Tuzli otvoren praznični bazar “BOSFAM-a”

U prostorijama Udruženja „BOSFAM“ u Tuzli otvoren je tradicionalni praznični bazar. Ovdje se mogu naći različite vrste odjevnih predmeta i poklona po nižim cijenama nego obično.

„ S obzirom da nam se bliži vrijeme praznika mi u ovo vrijeme želimo ponuditi odjevne i tkane predmete koje su radile žene u okviru organizacije BOSFAM. Nudimo i specijalne popuste sa željom da naši proizvodi zaista budu na mladićima, djevojkama, da ih koriste djeca, da naši proizvodi budu odjevni predmeti, a da serdžade i ćilimi nađu mjesto u našim domovima”, kazala je direktorica Udruženja „BOSFAM“ Munira Beba Hadžić.

Kako smo se mogli uvjeriti u prostorijama „BOSFAM-a“ se može naći jedinstvena ponuda bosanskih rukotvorina i zimskih odjevnih predmeta. Veliki je izbor unikatnih džempera, haljina, ponča, kapa, šalova, rukavica, kao i bosanskih ćilima i serdžada.

Tema prazničnog bazara je njegovanje bosanske tradicije, ljepote i rada, a sva zarada namijenjena je programima podrške ženama Bosne i Hercegovini. Ako zavirite u „BOSFAM-ove“ prostorije imaćete šta da vidite.

Pročitajte...