Živinice: Održan predizborni skup Nezavisne Bosanskohercegovačke Liste

U BKC Živinice održan je predizborni skup Nezavisne Bosanskohercegovačke Liste. Na skupu su se prisutnima obratili kandidati za sve nivoe vlasti ove političke partije, kao i najviši stranački funkcioneri.

Na skupu su govorili kandidati stranke Srđan Janjić, Sabina Jusić, akademik Rusmir Mahmutćehajić,Milivoje Milić, dr.Hajrudin Kozarević,brigadni general Salih Malkić, dr.Vehida Fazlić, Anto Marković, Senada Mehinović, načelnik Kalesije Sead Džafić, načelnik Goražda Muhamed Ramović, Hamdija Numanović i Ibrahim Hadžibajrić, predsjednik Nezavisne Bosanskohercegovačke Liste BiH.

Istaknuta je potreba za hitnim stvaranjem uslova za ostanak mladih u državi, odnosno stvaranjem uslova za razvoj privrede i jednakih uslova za sve građane BiH. Zapošljavanje mladih i nezaposlenih vršićemo prema zvanju, znanju i broju bodova sa biroa, a ne kao do sada prema nacionalnoj, stranačkoj pripadnosti i nepotizmu, istaknuto je na skupu.

Predsjednik Nezavisne Bosanskohercegovačke Liste Ibrahim Hadžibajrić je u svom obraćanju poručio građanima da je ova stranka prava politička alternativa za našu državu i da im daju priliku i glas na predstojećim izborima.