Budite uz Ljetni magazin od 17h

U današnjem izdanju Ljetnog magazina RTVTK, izmedju ostalog,  nudimo vam sljedeće sadržaje:

 

U povodu dana općine reporterska ekipa mobilnog studija danas se javlja uživo sa trga u Lukavcu. Domaćin je Sabina Grđić a u prvom dijelu ugostit će Jasminku Memić sa kojom će razgovarati o programu obilježavanja Dana općine Lukavac a mlada I talentovana  Belma Sakić uljepšat će prvi dio javljanja svojom pjesmom.

 

Ovog ponedjeljka gost u našem studiju je prof Mevludin Ferhatović direktor Mješovite srednje građevinsko-geodetske škole u Tuzli   sa kojim ćemo  razgovarati o početku nove školske godine u nešto drugačijim uvjetima.

 

Sa načelnikom općine Lukavac, Edinom Delićem, kolegica Sabina Grđić razgovarat će o aktuelnim projektima u ovoj općini.  Od 17 do 19 septembra u Lukavcu će se održati Međunarodni sajam turizma i ekologije ”LIST”. O tome kako će ovaj sada već tradicionalni sajam izgledati u novim uslovima razgovarat će sa direktorom sajma  Izetom Numanovićem.

 

Tu je i još mnogo zanimljivih sadržaja, s toga vas pozivamo da naredna dva sata provedete sa nama u društvu. Hvala vam na povjerenju !!!!