Budite uz “Noćnu smjenu Tk radija” od ponedjeljka do petka u 20 sati…

Vašoj pažnji, poštovani slušatelji, preporučujemo “Noćnu smjenu TK radija”, koja je na rasporedu od ponedjeljka do petka u 20.00 sati. Uz dosta dobre muzike, vrijeme je ovo rezervisano za sumirnje aktuelnosti dana ali i “laganije” informacije koje će uz dobar izbor muzike učiniti da se opustite i odmorite nakon napornog dana.

Ovu emisiju pripremaju kolege Anela Kešetović, Zlatan Grđić, Eldar Hurić i Miralem Terzić, tonski realizatori ali i dobri voditelji i domaćini u programu Radija RTV Tuzlanskog kantona.

Kao što znate, ove sedmice, od 16. oktobra i zvanično počinje predizborna kampanja/ predizborni program,  tako da ćete utorkom, srijedom i četvrtkom u 20 sati biti u prilici pratiti debatne emisije RTVTK u kojima ćemo ugostiti kandidate za načelnike/gradonačelnike općina/gradova u Tuzlanskom kantonu. Ove sedmice prva uvodna/najavna debatna emisija na rasporedu je u četvrtak u 20 sati.

Nakon predizborne kampanje, u punom kapacitetu, nastavljamo sa emitovanjem emisije “Noćna smjena TK radija”,  od ponedjeljka do petka u 20.00 sati.

Osim uobičajenih frekvencija na kojima možete pratiti naš program – TK radio mreža predajnika: 87.90, 90.00, 90.3, 91,8, 99.8 i 104.4 MHz, za sve naše slušatelje u zemlji i u inostranstvu otvorena je i mogućnost slušanja radio programa putem interneta na ovom linku – TK radio online: http://radio.rtvtk.ba/

Želimo vam dobru zabavu i dobar prijem. Hvala vam na povjerenju…

Pročitajte...