Šefik Džaferović ugostio predstavnike Radio-televizije Tuzlanskog kantona: Podrška 27-o godišnjem istrajavanju na istini u BiH (VIDEO/FOTO)

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović u okviru prijema koji danas organizuje povodom Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine upriličio je i prijem za predstavnike Radio-televizije Tuzlanskog.

Šefik Džaferović i Kasim Softić
Foto: Eldin Bosankić

Direktor Radio-televizije Tuzlanskog kantona Kasim Softić upoznao je člana Predsjedništva BiH za misijom i ulogom koju ova medijska kuća u proteklih 27 godina ostvaruje u Bosni i Hercegovini.

Šefik Džaferović izrazio je zahvalnost ovoj medijskoj kući na skoro trodecenijskim naporima koje čini na pravovremenom i istinitom informisanju građana o svim društvenim dešavanjima, te izrazio svesrdnu podršku za planove i projekte koji se planiraju realizirati u budućnosti.

Šefik Džaferović za ovu medijsku kuću dao ekskluzivni intervju koji u cjelosti možete pogledati večeras od 20:00 sati u programu Televizije Tuzlanskog kantona.

Takođe Šefik Džaferović večeras će biti i gost Dnevnika 2 TVTK od 19:00 sati povodom obilježavanja Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine i prijema kojeg organizuje tim povodom.

 

Pročitajte...