Svoje poslijepodne provedite uz Ljetni magazin

Poštovani gledaoci i danas smo za vas pripremili mnošto zanimljivih informacija. Naš mobilni studio nalazi se  u Tuzli, tačnije u Čaršijskoj česmi. Iz samog centra grada, u divnom ambijentu, naš Zlatan Jovanović donosi nam priče o ljepotama Bosne i Hercegovine, kao i o putovanjima i lokacijama koje vrijedi posjetiti u našoj zemlji.

Sa svojim gostima razgovara i o prednostima joge, o tome koliko zapravo opušta i pomaže pri oslobađanju stresa. Dotaknut će se i Artističke radne akcije “Srce Tuzle” u okviru ovogodišnjeg Ljeta u Tuzli.

U matičnom studiju govorimo o životu povratničkih porodica u Doboju, kao i projektima koji su realizovani u prethodnom periodu na ovom području. U okviru nadolazećeg Kurban bajrama ugostićemo i Muhameda Hasanspahića iz Muftijstva Tuzlanskog. Približit će nam značaj ovog nadolazećeg praznika, kao i propise koji se odnose na žrtvu da bi Kurban bio ispravan.

Očekuje vas dosta zanimljivog sadržaja pa vas pozivamo da naredna 2 sata provedete uz program RTVTK i emisiju Ljetni magazin. Hvala vam na povjerenju !

 

Pročitajte...