Radio-televizija Tuzlanskog kantona: Sa novim projektima u novo ljeto! (VIDEO/FOTO)

Radio-televizija Tuzlanskog kantona od ponedjeljka 15. juna započinje sa emitovanjem ljetne programske šeme kako bi se prilagodila potrebama i zahtjevima gledalaca u ljetnom periodu. Programske sadržaje i termine emitovanje pažljivo smo planirali i nastojali prilagoditi Vašem vremenu u ljetnim  mjesecima koji su pred nama.

Nekoliko veoma uspješnih projekata i mjeseci predanog, intenzivnog i požrtvovanog rada u specifičnim okolnostima i na zahtjevnim projektima su iza nas. Stoga, ovog ljeta nastavljamo na isti način prilagođavajući se danima ljeta i vremenu koje je pred nama.

Tako da u okviru nove programske šeme ovog ljeta donosimo Vam novi projekat i emisiju LJETNI MAGAZIN kroz koji ćemo svakog radnog dana nastojati biti informativni, edukativni, zabavni i zanimljivi, te pokušati odgovoriti svim Vašim potrebama i zahtjevima… Dvosatna druženja započinjat ćemo iz našeg studija svaki radni dan od 17 sati i nastavljati kroz živa javljanja, razgovore i zanimljive priče iz Vaših ulica, mahala, sela i gradova, kako Tuzlanskog kantona, tako i šire… Vodit ćemo Vas na izletišta i kupališta i predstavljati turističku ponudu Tuzlanskog kantona…

I dalje ćemo kroz redovne informativne sadržaje nastojati Vas informisati o svim dnevnim aktuelnostima i aktuelnim temama…

Ovog ljeta za Vas smo obezbjedili interesantan serijski program čija produkcija i radnje se dešavaju na prostoru Balkana, ali i svakodnevni humor kroz kultne humorističke serije i neponovljivu braću Troter.

Petak i vikend su rezirvisani za filmski, ali i bogat kulturno-zabavni program…

Svakodnevno ćemo emitovati izvrsne dokumentarne filmove, kako vlastite, tako i vrhunske strane i domaće produkcije…

Informisat ćemo Vas o svim sportskim aktuelnostima i donostiti priče o uspješnim bosansko-hercegovačkim sportistima…

Svakodnevno u više termina pripremili smo zanimljiv i edukativan program za naše najmlađe…

Više o ‘Ljetnoj programskoj shemi’ Radio-televizije Tuzlanskog kantona informište se na našem web-portalu: rtvtk.ba.

Pročitajte...